«تسخیر لانه‌ جاسوسی» به بازار کتاب آمد



 

کتاب «تسخیر لانه‌ جاسوسی» با موضوع خاطرات یکی از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام (ره) به قلم سید محمدهاشم پوریزدان‌پرست از سوی مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شد.

سید محمدهاشم پوریزدان‌پرست در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، درباره کتاب «تسخیر لانه‌ جاسوسی: خاطرات یکی از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام» اظهار کرد: بنده از این دانشجویان بودم و بعد از پایان قضایای تسخیر لانه جاسوسی قرار بود تعدادی از دانشجویان پیرو خط امام(ره) تاریخچه این واقعه را ثبت کنند.

وی ادامه داد: در دهه 70 متاسفانه یکی از دانشجویان که نقش چندانی هم در در تسخیر لانه جاسوسی و قضایای بعد از آن نداشت با چند نفر از مقامات امریکایی در یونسکو دیدار کرد و سخنانی درباره پشیمان شدن دانشجویان از تسخیر لانه جاسوسی ابراز کرد.

پوریزدان‌پرست گفت: این مساله باعث شد تا به این امر پی ببرم که‌ آنچه قرار بود در گذشته برای تدوین حوادث تسخیر لانه جاسوسی تدوین شود نه تنها نوشته نشده بلکه اکثر اسناد نیز به دست همین شخص افتاده و او نیز به دنبال تخریب اقدام تاریخی دانشجویان خط امام (ره) بر‌آمده است.

وی افزود: بعد از آن تصمیم گرفتم برای دفاع از اقدام تاریخی دانشجویان پیرو خط امام (ره) که بیش از 30 نفر ‌آنان در جریان هشت سال دفاع‌مقدس به شهادت رسیدند و برخی جانبازان شدند کتابی از علل و اقدام دانشجویان بنویسم.

پوریزدان‌پرست ادامه داد: این کتاب را در دو هزار صفحه نوشته‌ام اما «تسخیر لانه‌ جاسوسی: خاطرات یکی از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام» خلاصه‌ای از متن نوشته شده است و این دو هزار صفحه در دو مجلد به صورت کامل منتشر می‌شوند.

وی درباره منابع این اثر افزود: این اثر بر اساس خاطرات شخصی‌ام است و برای نگارش کتاب از روزنامه‌ها، مجلات، مصاحبه‌های چاپ شده دانشجویان و مشاهدات عینی خود بهره گرفته‌ام.

سید محمدهاشم پوریزدان‌پرست، عضو هیات علمی دانشگاه شیراز است و «قلب‌ها باند فرودگاه توست»، «امشب در خیابان‌ها بمانید»، «عصر ملت‌ها» و «تا شکست حصر» نمونه‌ای از کتاب‌های چاپ شده وی هستند.

کتاب «تسخیر لانه‌ جاسوسی: خاطرات یکی از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام» در قطع رقعی و 256 صفحه با شمارگان دو هزار نسخه و بهای 41 هزار ریال از سوی مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده است.

خبرنگار : اکرم دشتبان


خبرگزاری کتاب ایران (IBNA)
 
تعداد بازدید: 5172



http://oral-history.ir/?page=post&id=3025