روایت زندگی شهید «قدوسی» در کتاب «احیاگر مدرسه حقانی»



«احیاگر مدرسه حقانی» روایتی نو از زندگی شهید آیت‌الله علی قدوسی است که به قلم حبیب‌الله مهرجو تدوین شده و توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر می‌شود.

مهرجو در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، با اعلام این خبر که نگارش «احیاگر مدرسه حقانی» را دو ماه پیش به پایان رسانده افزود: این اثر روایتی از زندگی آیت‌الله علی قدوسی است که دوران کودکی تا شهادت وی را در قالب رمان در بر دارد.  این کتاب بیشتر به فعالیت‌های شهید قدوسی در مدرسه حقانی، مبارزات انقلابی و سپس عملکردش در دادستانی کل کشور می‌پردازد.

مهرجو درباره تفاوت این اثر با کتاب‌های منتشر شده درباره این شهید گفت: از زندگی شهید قدوسی تنها سه عنوان کتاب با عنوان‌هایی مانند «زندگینامه آیت‌الله قدوسی» و «یار قدوسیان» و مطالب درج شده در مجله «شاهد یاران» منتشر شده که متاسفانه این آثار شبیه به هم و تکراری‌اند.

وی افزود: «احیاگر مدرسه حقانی» بر اساس مصاحبه‌های تکمیلی با نزدیکان شهید و اسناد موجود در آرشیو مرکز اسناد انقلاب اسلامی نوشته شده تا کار متفاوتی نسبت به آثار منتشر شده باشد.

مهرجو درباره انتخاب عنوان «احیاگر مدرسه حقانی» برای کتاب گفت: موسس مدرسه حقانی در جلسه‌ای با آیت‌الله سید محمد حسینی بهشتی برای احیای دوباره مدرسه مشورت و شهید بهشتی، آیت‌الله قدوسی را برای این کار پیشنهاد می‌کند. ایشان نیز درس‌های جدیدی چون آموزش زبان انگلیسی، ادبیات فارسی، جامعه‌شناسی و روانشناسی را در این مدرسه حوزوی وارد کرد و همین اتفاق دلیل نام کتاب شد.

کتاب «احیاگر مدرسه حقانی» در قطع خشتی و 200 صفحه، قرار است از سوی مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شود.

خبرنگار : اکرم دشتبان


خبرگزاری کتاب ایران (IBNA)
 
تعداد بازدید: 4305



http://oral-history.ir/?page=post&id=3032